zaterdag 20 oktober 2012

Abraham

20 oktober, de dag dat Berthel 50 jaar wordt en hij een feestje viert. 50 jaar, een halve eeuw, is het zeker waard om samen met familie en vrienden te vieren. En dat doen we dan ook!

Overdag wordt Berthel verrast met cadeaus van de kinderen. Een sauna bon, om samen heerlijk een dagje te ontspannen en te dineren. Een slipcursus, hierover is goed nagedacht. Berthel maakt altijd al veel kilometers, maar de laatste tijd heel erg veel. Daarbij wordt het winter, dus een slipcursus kan geen kwaad. Ik geef Berthel een mooi horloge, waar hij hopelijk heel erg lang plezier van heeft.

’s Avonds dan een feestje met alle mensen die ons dierbaar zijn! Wat fijn om iedereen te zien. We dineren, in verschillende tafelsettings, lekker met elkaar. Abraham (wie is dat in vredesnaam?) komt langs met leuke ouwe lullen cadeaus. Een grote witte onderbroek, steradent, pantoffels, jonge genever enzovoorts. Alles wat een ouwe lul nodig heeft!
Vrienden en vriendinnen hebben een leuke presentatie en speech (en zelfs een liedje) gemaakt met foto’s en anekdotes van ruim 40 jaar vriendschap. Sommige daarvan had Berthel liever overgeslagen, maar hé, het maakt wel wie Berthel is.

Daarbij natuurlijk al die lieve wensen, mooie cadeaus en gezellige gesprekken. En die mooie cadeaus gaan zeker voor nog wat herinneringsvolle dagen zorgen. Wat een heerlijke avond. Met alle ingrediënten die Berthel graag wil. Lieve mensen, een lekker, gezellig diner, leuke gesprekken en een afsluiter aan de bar. ‘Voute’ Nederlandse en Duits muziek en een polonaise. Als afsluiter rollen we Berthel weer in de auto richting huis.  
Weer een hele mooie herinnering met een vette gouden rand. Lieve familie, vrienden en vriendinnen onze dank voor al die lieve en mooie wensen, mooie cadeaus, kaarten en gezelligheid. Dat heeft er voor ons een top-avond van gemaakt.  

 

3 opmerkingen:

  1. Wat een gaaf feestje!!
    leuk om iedereen weer te zien.
    gelachen om al die oude fotos.

    Peetje heb je die digitale fotoalbum uit 1981 van Pim al?
    Berthel met veel haar en de nodige acts. zorgt natuurlijk wel weer voor de nodige "spanningen"in je huwelijk, althans ik heb alweer de nodige uren in de verhoorkamer doorgebracht.maar ben er nog zonder kleerscheuren uitgekomen.

    kusjes, jurgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey, zusje en zwager,

    nog even via deze weg een bedankje voor een heerlijk diner met fijne mensen, goede gesprekken, veel lachen en een enkele traan.....
    Ook voor ons een TOP avond,
    waarvan er nog maar veel mogen volgen!

    dank je wel, en een feestelijke knuffel van ons.

    Gerrit en Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  3. P & B,
    het was een geweldige avond. Precies zoals Marga het hierboven beschrijft. En die traan hebben we snel weg geveegd.
    Eigenlijk jammer dat Berthel eerst 50 moet worden voordat hij zulke gave feestjes gaat geven, haha. Dus Berthel, mijn advies aan jou: maak er een jaarlijkse happening van.
    Liefs uut de Achterhoek.
    Cora

    BeantwoordenVerwijderen