vrijdag 8 juni 2012

Verwezen naar VUmc Amsterdam

Bij deze even een kleine update.

Ik ben doorverwezen naar de VUmc (medisch centrum van de Vrije Universiteit)  in Amsterdam waar ik 19 juni terecht kan voor een eerste intake. Zijn zijn o.a. gespecialiseerd in witte stof ziekten (waar MS er bijvoorbeeld een van is) en hebben hele goede specialisten op dat gebied. De bedoeling is zsm een diagnose te stellen en eventueel tot een behandelplan te komen. Maar de kans dat er niets uitkomst is helaas ook aanwezig. De hersenen (en natuurlijk vooral de mijne) zijn nog vrij onbekend gebied. 2 juli hoor ik de uitkomst en hoop ik dat zij weten wat ik mankeer en wat er aan te doen is.
Dat gaat gelukkig dus allemaal reuze snel!

Ik voel me verder niet slecht, heb geen pijn, alleen moe, een wollig gevoel in mijn hoofd, wat meer hoofdpijn en ben wat onstabiel/wankel. Ik slaap erg slecht, dus die klachten kunnen daar ook vandaan komen. Alhoewel vannacht, met behulp van wat Valdispert, een goede nacht was. Maar je weet niet wat je hebt, dus ook niet wat ‘normaal’ is. De onzekerheid, die we nu al even hebben, blijft erg vervelend.

7/8 juli zouden we met vakantie richting Oostenrijk en Italië. We houden er rekening mee dat dat niet door gaat, maar hopen wel dat we in dat geval  in NL wat leuks kunnen doen. We annuleren nog niets, dat kan kosteloos tot een week van tevoren. Misschien valt het allemaal mee, krijg ik een infuusje met antibiotica of een fijne wonderpil, en hup… richting Italië. Daar houd ik me vooralsnog maar even aan vast.

Verder gaan wij gewoon door met ‘leven’, proberen we ook leuke dingen te doen en niet te denken aan deze nare droom.  



Dus lieve vrienden, familie en collega’s,

er zijn weer stappen gemaakt richting een ‘oplossing’,

ik houd jullie op de hoogte.



Kus,

Petra (en natuurlijke een ferme handdruk van Berthel, Robin en Yanick)

Fijn dat jullie zo meeleven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten